Infoisinfo Nederland

MR Aquariumservice
Werk in Almere Haven

www.mraquariumservice.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 036 532 720?

Adres

Xenonstraat 79. P.C. 1362GH, Almere Haven, Flevoland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over MR Aquariumservice

Water in Almere Haven, Adressen in Almere Haven, Mens in Almere Haven, Techniek in Almere Haven

Wilt u graag een aquarium, maar heeft u niet de juiste kennis of ziet u op tegen het werk dat dit met zich meebrengt, dan is MR Aquariumservice uw professionele partner om deze wens voor u te realiseren. .

MR Aquariumservice kan naast de standaard aquaria van alle leveranciers ook maatwerk aquaria op de millimeter nauwkeurig aanbieden. U bent bij ons voor een mooi, verzorgd en gezond aquarium op het juiste adres. Van goudvissenaquarium tot tropisch zeewaterrifaquarium. Wij zorgen ervoor dat het aquarium of de vijver prachtig blijft. .

Veel problemen kunnen worden voorkomen door op de juiste momenten de juiste maatregelen te nemen. .

Het onderhoud wordt uitsluitend door zeer ervaren mensen uitgevoerd, daar wij natuurlijk met levende have werken zijn nauwkeurigheid, vakkennis en ervaring ontzettend belangrijk. .

Wij hebben inmiddels al heel wat aquaria geïnstalleerd en vijvers aangelegd. Hetzelfde geldt voor vijvers. Optiwhite glas behoort tot de opties. Wij werken waar nodig is uitsluitend met gezuiverd leidingwater (osmosewater) of natuurlijk zeewater. .

Veel mensen vinden een aquarium of vijver prachtig, maar het onderhouden en het opdoen van de juiste kennis weerhoudt mensen er vaak van om een aquarium of vijver aan te schaffen. Een goed begin is het halve werk. Deze kunnen worden uitgevoerd in folie, polyester en pvc. Zowel de standaard afmetingen als maatwerk. .
Wij hebben ruime ervaring in het installeren van de juiste techniek om het water in uw vijver glashelder te maken en uw vissen gezond te houden. .

Wij onderhouden alle soorten en maten aquaria door heel Nederland en België. Terwijl u tegen een redelijk tarief volledig van uw hobby of decoratie kunt genieten. Met onze kennis en ervaring kost het voor ons minder tijd om uw vijver of aquarium in de juiste conditie te houden. Hiervoor bieden wij de uitkomst. Dit geldt zeker voor een aquarium.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van MR Aquariumservice (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe